Star-shl

Iedereen die bij hen komt, heeft vragen over gezondheid. Vragen die zij beantwoorden met betrouwbare medische diagnostiek.

Ze zijn gespecialiseerd in laboratoriumonderzoek van bloed, urine en ontlasting. Ook voeren ze beeldvormend - en functieonderzoek uit zoals röntgen, echo’s en oogfoto’s en doen ze onderzoek naar hart- en longfuncties. De trombosedienst begeleidt jaarlijks zo’n 31.000 patiënten bij het gebruik van antistollingsmiddelen. Met meer dan 400 locaties in Zuidwest-Nederland zijn ze altijd dichtbij. En als het nodig is, komen ze bij de mensen thuis.

De 1.300 medewerkers van Star-shl ondersteunen en adviseren professionals zoals huisartsen, verloskundigen en zorginstellingen. Ontzorgen doen ze ook. De ervaren praktijkondersteuners begeleiden in tal van huisartsenpraktijken patiënten met chronische aandoeningen.

De moderne laboratoria en diagnostische centra van Star-shl hebben uitgebreide onderzoeksfaciliteiten. Dankzij hun logistieke netwerk en het gebruik van innovatieve digitale technologie zijn de onderzoeksresultaten snel beschikbaar. Zo dragen zij bij aan een sterke, laagdrempelige en efficiënte eerstelijnszorg.

Lees meer op www.star-shl.nl

Lees meer
Doelgroep
iedereen
Leeftijd
alle leeftijden
Bezoekadres Vlambloem 21
3068JE Rotterdam
Postadres Postbus 8661
3009AR Rotterdam
Telefoon
Star-shl 010 2890250   klantcontactcentrum
Fax 010 2071160
Website www.star-shl.nl
E-mail
Contactpersoon
Lees meer over...
Keurmerk
Kloppen de gegevens van deze organisatie niet (meer)? Geef een wijziging door